Posted on

Välkommen till Nyströms Motor, Snesslinge 116, 74293 Östhammar, Telefon 0173 14004 / 070 5769641

Swish_980x120_budskap3

Ni vet väl om att vi utför service och reparation av er maskin, den nya eller den begagnade. Vi har många års erfarenhet av trädgårdmaskiner, mopeder, mc och jordbruksprodukter. Under hösten har vi även öppet lördagar, ring och kolla våra öppettider.

Björnjakten är slut men snart kommer årets höjdpunkt, Älgjakten, och då gäller det att vara förberedd

goes_iron

Nyhet x3! Goes Iron – Iron EPS – Cobalt EPS
Uppföljarna till populära arbetshästarna Goes 520 och 525/625.
Utrustade med helt nyutvecklade EURO4-klassade motorer på 400cc, 32hk (Iron) samt 495cc 40hk (Cobalt) med direktinsprutning. Som standard har samtliga modeller en ny diffad bakaxel som är elektriskt i- och urkopplingsbar, vilket gör att maskinen inte påverkar känsligt underlag lika mycket vid snäva svängar samt att den får väsentligt bättre väghållning på hårt underlag. Individuell fjädring runt om, hydrauliska skivbromsar på alla hjul och en ny digital instrumentering är bara några av nyheterna.
2WD/4WD med elektrisk i- och urkopplingsbara diffspärr och servostyrning (EPS) är standard på de flesta modeller där Iron även går att få utan EPS. För extra passagerarkomfort går det att köpa en förlängd version (+20cm) MAX.
Unikt för Goes är att det gå att välja mellan terrängregistrering och vägregistrering

Plogkampanj – Stels Sverige
Nu har du möjlighet att köpa till ett plogblad/snöblad för halva priset vid samtidigt köp av en Stels (ord. pris på plog 5 995kr).

SJF

Köper du som medlem i Svenska Jägarförbundet en fabriksny Goes eller Stels av valfri modell med fyrhjulsdrift får du välja till ett av nedanstående  tillbehörspaket utan kostnad. Dock tillkommer frakt om 120 kr.Skulle något paket ta slut så skapar leverantören ett nytt paket till motsvarande värde.Paket 1. Vinsch Ruffneck LDH3000-AI Bromsad. Värde 2395.-
Paket 2. Ruffneck ATV vindruta, gummistopper och hand- och tumgasvärme. Värde 1849.-

Paket 1Paket 2Aspen

            Aspen2-4

Visste du att 1 timmes klippning med vanlig bensin ger lika stora utsläpp av giftig bensen som ger ca 100 timmars gräsklippning med Aspen alkylatbensin.

Aspen alkylatbensin är upp till 99%* renare än vanlig bensin. I stort sett fri från skadliga ämnen som svavel, bensen och aromater. Snällare, inte bara mot dig och din omgivning utan även mot dina trädgårdsmaskiner. Den håller motorn renare och gör den mer lättstartad. Dessutom kan den vara kvar i tanken över vintern utan att tappa i kvalitet.

Perfekta prestanda för de flesta trädgårdsmaskiner som gräsklippare, häcksaxar, trimmers, röjsågar, jordfräsar och snöslungor.

Välj Aspen 2 för tvåtaktsmotorer och Aspen 4 för fyrtaktsmotorer. Vi har i lager

Historik

1953 startade Henry Nyström företaget. Cyklar, mopeder och motorcyklar var huvudprodukter reparationer och försäljning. Med tiden blev det också bilreparationer, i början 60 talet kom lantbruksmaskiner in i bilden ,ett avtal med Anders Fischer AB som var importör av David Brown traktorer och Aktiv maskiner. I slutet av 60 talet gjordes det avtal med David Brown Traktor AB och försäljning av traktorer började. Jan började efter avslutat yrkesskoleutbildning, då var vi 3 anställda.1977 fick försäljning av Yamaha motorcyklar och mopeder och senare ATV. Jan har nu övertagit företaget ,Henry är på plats varje dag och skruvar efter 64 år i företaget .

Idag säljer vi ATV, mopeder, mc, motorsågar ,gräsklippare , traktordelar ,hydraulslang mm har utbildning av förarbevis på moped, snöskoter och ATV.  Vi är auktoriserade för Goes, Stels, Kymco, Jonsered, Baotian, Reiju, Beta

page2