Posted on

Välkommen till Nyströms Motor, Snesslinge 116, 74293 Östhammar, Telefon/ 0173 14004

Hydraulslangservice endast jour kvällstid. Frågor om utbildningar på telefon

0705769641 Butik och Verkstad har nya tider Måndag till Fredag 8.00-16.00  men kolla först på tel 0173 14004 .

Goes Wolfram LE EPS

2019 års prisbomb, specialversion av populära Iron EPS Alu T3B, utrustad med aluminumfälgar och specialfärgen Titanium Grey. Endast 64,900.- (ord. pris 71 900.-),  Slagvolym: 400 cc, Effekt: 20 Kw / 27 Hk vid 7.500 varv Vinsch monterad fram, Servostyrning, Kardan, Drivaxel, (2WD/4WD/i- urkopplingsbar diffspärr fram och bak), Växlar: Automatisk (L-H-N-R-P) CV-Tec, Tre års fabriksgaranti. Ring oss för mer information 0705-796971. Vi har även lite mindre 4-hjulingar för bra priser.

Är du dessutom medlem i Svenska Jägarförbundet får ni välja ett av dessa paket utan kostnad.

Inte medlem, då fixar du det här

 

FÖRARUTBILDNINGAR  2019   0705769641


Körkort för Moped klass I: Den nya körkortsbehörigheten kallas AM och ger dig rätt att köra en moped klass 1 samt moped klass 2, traktor och vissa typer av motorredskap. För att få ett körkort med behörighet AM krävs att du har: ett giltigt körkortstillstånd fyllt 15 år gått en utbildning hos en behörig utbildare blivit godkänd vid ett kunskapsprov (teoriprov) hos Vägverket Ett körkort med behörighet AM är ett riktigt körkort och kan därför användas som ett ID-kort. Körkort för Moped klass II: Förarbevis för moped klass 2 ger dig rätt att köra moped klass 2. För att få ett förarbevis för moped klass två krävs att du har: fyllt 15 år gått en utbildning hos en behörig utbildare blivit godkänd vid ett kunskapsprov hos en behörig provförrättare Tidigare behörigheter gällerTidigare utfärdade förarbevis för moped klass 1 gäller även efter första oktober 2009. Dessa äldre förarbevis kommer att bytas ut och ersättas med körkort med behörighet AM. Utbytet skall ske senast under 2012. Du som har fyllt 15 år innan 1 oktober 2009 får även i fortsättningen köra moped klass 2 utan förarbevis
Priser Utbildning moped klass I 4300:- Då ingår Teori Provskrivning Utbildningsmaterial Moped Skyddsutrustning Körning i körgård Körning i trafik Fika och smörgås Priser Utbildning moped klass II 2300:- Då ingår Teori Provskrivning Utbildningsmaterial Moped Skyddsutrustning Körning i körgård Fika och smörgås Omprov ingår ej 250:-

Tidigare utfärdade förarbevis för moped klass I gäller även efter 1 oktober 2009.

  • Dessa äldre förarbevis kommer att bytas ut och ersättas med körkort med behörighet AM.
  • Utbytet ska ske senast under 2012.

Du som fyllt 15 år innan 1 oktober 2009 får även i fortsättningen köra moped klass II utan förarbevis.

  • Både körkort och förarbevis kan återkallas vid trafikbrott. • En återkallelse kan innebära svårigheter längre fram i livet när Du vill ta körkort för personbil. • Du får inte genomföra ett kunskapsprov innan Du fyllt 15 år, men Du kan påbörja Din utbildning vid en tidigare tidpunkt. • Övningskörning får ske först när Du är 14 år och 9 månader. • Privat övningskörning med moped är inte tillåten

Du får köra Snöskoter eller Terränghjuling om du har : A: ett förarbevis för terrängskoter utfärdat från och med 1 januari 2000 B: ett körkort eller traktorkort som är utfärdat före1 januari 2000(från och med 1 oktober 2009 ger sådant körkort eller traktorkort till skillnad mot tidigare, också fortsatt rätt att köra snöskoter även om körkortet eller traktorkortet varit återkallat) Förarbevis Snöskoter eller Terränghjuling För att få förarbevis på Snöskoter eller Terränghjuling krävs att du har: A: fyllt 16 år B: gått utbildning hos behörig utbildare C: genomfört ett godkänt kunskapsprov hos behörig provförrättare (endast den som fått tillstånd av Transportsyrelsen får utbilda och anordna prov för förarbevis) Mer information www.korkortsportalen.se

 

Utbildning Snöskoter Det som ingår Provskrivning Teori Utbildningsmaterial Skyddsutrustning Körutbildning i terrängSnöskoter2300 :- totalt Omprov ingår ej 250:-

 

Utbildning Terränghjuling Det som ingår Provskrivning Teori Utbildningsmaterial Skyddsutrustning Körutbildning i terräng 4 Hjuling 2300 :- totalt Omprov ingår ej 250:-

 Historik

1953 startade Henry Nyström företaget. Cyklar, mopeder och motorcyklar var huvudprodukter reparationer och försäljning. Med tiden blev det också bilreparationer, i början 60 talet kom lantbruksmaskiner in i bilden ,ett avtal med Anders Fischer AB som var importör av David Brown traktorer och Aktiv maskiner. I slutet av 60 talet gjordes det avtal med David Brown Traktor AB och försäljning av traktorer började. Jan började efter avslutat yrkesskoleutbildning, då var vi 3 anställda.1977 fick försäljning av Yamaha motorcyklar och mopeder och senare ATV. Jan har nu övertagit företaget ,Henry är på plats varje dag och skruvar efter 64 år i företaget .

Idag säljer vi ATV, mopeder, mc, motorsågar ,gräsklippare , traktordelar ,hydraulslang mm har utbildning av förarbevis på moped, snöskoter och ATV.  Vi är auktoriserade för Goes, Stels, Kymco, Jonsered, Baotian, Reiju, Beta

page2